sluit
menu

Groepsvervoer

Reist u met een groep, en u bent op zoek naar informatie over groepsvervoer met een Schiphol taxibus? Wij zijn een taxi service met persoonlijke benadering en servicegerichte chauffeurs voor ritten van of naar de luchthaven Schiphol. Bij ons heeft u het gevoel dat u een eigen privé bus met chauffeur heeft, en dit alles tegen zeer scherpe prijzen. Heeft u andere wensen voor uw groepsvervoer met een Schiphol taxibus, zoals een roadshow of pendelen in of vanaf Amsterdam en omstreken, laat het ons dan vooral weten, en wij maken een concurrerende offerte.

Wij doen alles om u en uw gezelschap een zo comfortabel mogelijk taxibusrit te bezorgen in één van onze Schiphol taxibussen. Personenvervoer op maat tegen scherpe prijzen. Groepsvervoer naar of vanaf Schiphol in één van onze taxibussen.

Groepsvervoer schipholtaxi

Taxibus

Een taxibus kost slechts 5 procent meer dan een luxe sedan. Voor een iets hogere prijs reist u t/m 8 passagiers, en heeft u genoeg bagage ruimte. We hebben verschillende taxibussen tot uw beschikking. U hoeft uw taxibus niet te delen met andere passagiers (geen deeltaxi). Maar uw familie of gasten via een combinatierit van verschillende locaties op laten halen, is natuurlijk altijd mogelijk. Neem voor een offerte van een combinatierit of pendelritten contact met ons op via email of telefoon. Online een Schiphol taxibus reserveren is makkelijk te doen via ons systeem, u  kunt een prijsberekening maken via onze prijs calculator. Met meer dan 20 jaar ervaring in zakelijk en vakantievervoer bent u bij taxireservering.nl aan het juiste adres. Wij zijn al vele jaren een vertrouwd partner voor grote en kleine bedrijven in binnen en buitenland. U kunt uw Schiphol taxi online boeken en ook betalen via ons beveiligd systeem. Voor bedrijven behoort op rekening rijden ook tot de mogelijkheid, dit alleen op aanvraag.  


Taxibus Schiphol reserveren

Prijzen

Schiphol taxireservering rekent super scherpe prijzen voor taxiritten van en naar Schiphol met een luxe Schiphol taxi of een Schiphol taxibus. De prijzen die u op onze site berekent voor uw personenvervoer, zijn ook de prijzen die u ook daadwerkelijk betaalt voor een taxi of taxibus. Reizen met onze Schiphol taxibus is net of het uw eigen bus met chauffeur is. Kunt u hier niet helemaal vinden wat u zoekt, prijzen voor extra adressen of andere informatie over uw reis. neem dan telefonische contact met ons op of stuur ons een E-mail dan kijken wij direct wat we voor u kunnen betekenen.

Taxi taxibus prijzen voordelig

Giethoorn

Het dorp met zo'n 2.620 inwoners is uniek in Nederland: heel veel water, boogbruggetjes en vonders. De boerderijtjes staan op eilandjes. Giethoorn heeft daarom verschillende bijnamen zoals het kleine groene Hollandse Venetië. Bij buitenlandse toeristen staat Giethoorn vooral bekend als het dorp zonder straten.In het beschermd dorpsgezicht zie je vervenershuizen, 18e en 19e eeuwse boerderijen verscholen tussen bomen en houten bruggetjes, natuurlijk het beste te bekijken tijdens een vaartocht per fluisterpunter, kano of verzorgde rondvaart. Heb je genoeg van al dat water of wil je varen combineren, huur dan een fiets.
Voor meer info kijk op http://www.giethoorn.com/

Tours giethoorn taxi

Vakantie- en pretparken

Ons land heeft fijne vakantie en pretparken.Wij bieden U een perfecte Taxi en Taxibusservice aan voor maximaal 8 passagiers,Van of naar Schiphol en Amsterdam vanaf elk gewenst vakantiepark. Een lang weekend Centre Parcs, een midweek in een Roompot vakantiehuisje of een dagje naar Duinrell, Walibi of de Efteling. Onze chauffeurs rijden U graag heen en weer in een comfortabele Taxi of Taxibus. Zo bent u er echt even tussenuit. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen, neem dan contact met ons op Tel:+31655703069 of mail ons info@taxireservering.nl


Vakantie pretparken taxi

Tours

Wilt u met uw reisgezelschap op de heen- of terugweg van Schiphol een of meerdere toeristische trekpleisters van Nederland bekijken? Denk hierbij aan een kleine tour langs het Van Goghmuseum, het Anne Frankhuis, het Rijksmuseum of de Heineken Experience, of hoogtepunten buiten Amsterdam zoals Madurodam, de Zaanse Schans of het Volendam / Edam en Marken. Ook dit soort tours zijn bij Schiphol taxireservering mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen, dan kijken wij wat we voor u kunnen regelen. Wij maken het onmogelijke graag mogelijk! Bel ons of stuur een mail.

Tours taxibus groepsvervoer

Taxi Andre Rieu Maastricht

Andre rieu

 

André Rieu landt traditiegetrouw in de zomer met zijn Johann Strauss Orkest op het Vrijthof van zijn geboortestad Maastricht. Ook in 2018 tovert Rieu het hele Vrijthof weer om tot één grote openlucht concertzaal op 6 t/m 8 & 13 t/m 15 & 20 t/m 22 juli. Heerlijke melodieën, van klassieke muziek tot meeslepende walsen, onder andere uit diverse opera’s, operettesen musicals Het worden wederom onvergetelijke avonden vol komische en ontroerende momenten. Maar vooral ook: Heel veel romantiek!