sluit
menu

Over ons

Al jaren zijn de chauffeurs van taxireservering een vertrouwd gezicht in de omgeving van Schiphol en Amsterdam. Het merendeel van onze chauffeurs zit zelfs al ruim dertig jaar in het vak. 

Al onze wagens zijn natuurlijk uitgerust met een up-to-date navigatiesysteem en airco. Bij ons een taxi reserveren betekent kiezen voor een veilige, vriendelijke en betrouwbare service. Wij zorgen dat u zorgeloos aan uw vakantie of zakenreis begint en minstens net zo ontspannen weer thuiskomt


Taxi chauffeur Schiphol

Online reserveren

Wilt u online een Schipholtaxi(bus) reserveren voor een rit van of naar Schiphol. Tegenwoordig wel zo makkelijk: online een taxi reserveren en betalen. Al onze ritten zijn voor een vaste prijs. Wij vervoeren klanten van of naar Schiphol vanaf iedere locatie in Nederland. Deze vaste prijs kunt u berekenen via onze website. BelgiĆ«, Duitsland of Luxemburg op aanvraag en dit is natuurlijk ook voor een vaste prijs. 
Bij ons ontvangt u  achteraf geen onverwachte kosten. U ontvangt direct uw boekingsoverzicht en binnen enkele uren per email de bevestiging van uw online taxireservering. Voor u geen verdere zorgen, wij regelen de rest. Op het door u gewenste tijdstip komen wij u op de aangegeven locatie ophalen en kunt u genieten van een comfortabele taxirit.


Online reserveren taxi Schiphol

Wijzigen of cancellen van uw taxirit

Wijzigen
U kunt tot 12 uur van te voren uw taxirit per email wijzigen. 
Korte termijn wijzigingen kunnen alleen per telefoon +31(0)655703069 aan ons worden doorgegeven.  
Annuleren
Uw taxirit kan tot 12 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. 
Indien er reeds een online betaling is gedaan,  zullen wij dit bedrag zo spoedig mogelijk aan u crediteren. 
Indien er korter dan 12 uur van te voren is geannuleerd wordt er niet meteen gecrediteerd. Dan kan de gehele ritprijs verschuldigd zijn. Een eventuele retour rit word wel kosteloos geannuleerd.

Wijzigen of cancelen taxi Schiphol

Vertraging onderweg

Het kan altijd gebeuren dat u en uw chauffeur onderweg vertraging oplopen. Dat is uiteraard enorm vervelend en wij zullen er dan ook alles aan doen om te voorkomen dat u later dan gepland op uw eindbestemming aankomt. 

Onze taxiservice is echter niet aansprakelijk voor vertragingen die tot gevolg kunnen hebben dat u uw vlucht mist. Het is daarom belangrijk om op tijd te vertrekken.

Vertraging vlucht taxi Schiphol
Privacy taxi Schiphol